Goed om te weten

Medicijnen 

Het ophalen of bestellen van medicatie kan alleen op recept voorgeschreven door de dierenarts. Voor overleg over medicatie verwijzen wij u naar het telefonisch spreekuur. Het is wettelijk niet mogelijk om zonder voorschrift van een dierenarts  een kuur antibiotica of andere recept plichtige medicatie op te halen. Dit geldt ook voor oor- en oogzalven die antibiotica bevatten. Bij verzending berekenen wij administratie- en verzendkosten.

 

Visite

Wij behandelen bij voorkeur op de kliniek omdat we daar de beschikking hebben over uitgebreide faciliteiten en voldoende assistentie. De dierenambulance verzorgt ook transport van en naar de kliniek. In uitzonderlijke gevallen kan een consult thuis plaatsvinden. Wanneer u deze wens heeft,  kunt u dat op het (telefonisch) spreekuur met een van de dierenartsen bespreken.
Wanneer u euthanasie aan huis wenst, zullen wij proberen aan dit verzoek te voldoen. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij in het weekend geen visites kunnen doen.

 

Second Opinion

Een second opinion kan soms verheldering geven. Omdat wij met een groot team werken en elke dierenarts bovendien zijn eigen interessegebied heeft, kunnen wij bijna altijd tot een gedegen diagnose of optimale behandeling komen. Mocht u een second opinion buiten onze kliniek wensen, dan kunt u op onze medewerking rekenen. Waar nodig zullen wij doorverwijzen naar een specialist.

 

Tarieven en betaling

De meest gangbare tarieven vindt u onder het kopje “Tarieven". Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Betaling, aansluitend aan de behandeling, met contant geld of met pinpas.