Goed om te weten

Medicijnen 

Het ophalen of bestellen van medicatie kan alleen op recept voorgeschreven door de dierenarts. Voor overleg over medicatie verwijzen wij u naar ons telefoonnummer 0317-412 432. Het is wettelijk niet mogelijk om zonder voorschrift van een dierenarts een antibioticakuur of andere recept plichtige medicatie op te halen. Dit geldt ook voor oor- en oogzalven die antibiotica bevatten. Bij verzending berekenen wij verzendkosten van 4,67 euro. Alle verzendingen zullen bij ons als pakketje weg gaan zodat uw pakketje altijd met een track & trace nummer getraceerd kan worden.

 

Visite

Wij behandelen bij voorkeur op de kliniek omdat we daar de beschikking hebben over uitgebreide faciliteiten en voldoende assistentie. De dierenambulance verzorgt ook transport van en naar de kliniek. In uitzonderlijke gevallen kan een consult thuis plaatsvinden. Wanneer u deze wens heeft,  kunt u dat op telefonisch met een van de dierenartsen bespreken.
Wanneer u euthanasie aan huis wenst, zullen wij proberen aan dit verzoek te voldoen. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij in het weekend geen visites kunnen doen.

 

Second Opinion

Een second opinion kan soms verheldering geven. Omdat wij met een groot team werken en elke dierenarts bovendien zijn eigen interessegebied heeft, kunnen wij bijna altijd tot een gedegen diagnose of optimale behandeling komen. Mocht u een second opinion buiten onze kliniek wensen, dan kunt u op onze medewerking rekenen. Waar nodig zullen wij doorverwijzen naar een specialist.

 

Tarieven en betaling

De meest gangbare tarieven vindt u onder het kopje “Tarieven". Mocht u vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Betaling, aansluitend aan de behandeling, met contant geld of met pinpas.