3 april 2019

Wat u nog zou moeten weten

  1. Door Brexit zullen invoereisen voor dieren naar Groot Brittanie waarschijnlijk gaan veranderen. Houdt hier rekening mee, want dit kan plotseling gebeuren. Dus mocht u plannen hebben om richting britse eilanden op vakantie te gaan neem dan tijdig contact met ons op.
  2. Door dezelfde Brexit zou het kunnen dat bepaalde medicijnen die via Engeland komen, tijdelijk niet leverbaar zijn. Wij proberen dit tijdig te signaleren en op te lossen.
  3. Mocht u uw hond of kat mee willen nemen naar het buitenland dit jaar, neem da tijdig contact met ons op om te zien of er nog extra maatregelen genomen moeten worden. Bedenk dat ook 10 meter over de grens in Duitsland en Belgie ook buitenland is, en dat hiervoor bijvoorbeeld een geldig paspoort, een identificatiechip en een geldige hondsdolheidsvaccinatie noodzakelijk is.
  4. Marese is op 1 januari begonnen met opleiding tot orthopedische chirurg. Dat betekent dat zij in de komende 3 jaar af en toe afwezig zal zijn om voor haar opleiding elders in Nederland of in Europa opleidingen te volgen.
  5. Iets soortgelijks geldt ook voor Esther.  Alleen volgt zij de opleiding tot specialist ziektes bij de kat. Ook die zal 3 jaar duren en ook zal zij daarvoor af en toe afwezig zijn.