2 februari 2020

Februari is de ‘maand van het gebit’

 Tandplak, tandsteen en de daaruit voortvloeiende tandvleesaandoeningen kunnen al vanaf een leeftijd van zes tot twaalf maanden ontstaan en vereisen regelmatige controle. Binnen een jaar kan veel gebeuren met tanden en kiezen, dus één keer paar jaar een goede gebitsinspectie is essentieel. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Zoals elk jaar is februari weer uitgeroepen tot ‘maand van het gebit’ en er wordt landelijk door dierenartsen en assistentes extra aandacht aan besteed. Wij bij Dierenkliniek Kortenoord zullen er ook extra tijd aan besteden.

  • De hele maand februari krijgt u 10% korting op de gebitsverzorgende producten van Orozyme. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tandenborstels, tandpasta, kauwsticks en bucco-fresh poeder.

 

  • Wij hebben tijd gereserveerd voor gratis gebitsconsulten (op afspraak) waarbij onze tandheelkundige dierenartsen het gebit van uw huisdier beoordelen en extra uitleg geven over gebitsverzorging.

 

De gebitsconsulten zijn: maandag 17-02-2020 van 13:30 tot 14:30 uur en donderdag 20-02-2020 van 11:00 tot 12:00 uur

Wij vinden het belangrijk om de tijd voor u te hebben vandaar kunt u vooraf een afspraak maken voor een gratis gebitsconsult.

  • De hele maand februari krijgt u 50% korting voor het gebitsverzorgende voer van Royal Canin (Dental). Vraag bij de balie naar een kortingskaart, vul de gegevens in en lever de kaart vervolgens weer bij ons in.