8 mei 2020

Op afstand een consult bij de dierenarts?

Dat kan nu bij Dierenkliniek Kortenoord middels het gloednieuwe videoconsult!

Wilt u of kunt u door de coronacrisis niet naar ons toe komen maar wilt u toch graag overleg met de dierenarts over uw hond of kat?

Dit maken wij nu mogelijk door middel van een videoconsult via Whatsapp met dierenarts Frans Smeur. Het is net een echte consult zoals u het bent gewend. De dierenarts neemt ruim de tijd voor u en uw huisdier, stelt vragen en kijkt samen met u naar het probleem van uw huisdier. Tijdens het consult kan, zo nodig, ook medicatie worden voorgeschreven.

Hoe het werkt:

1. Afspraak maken via de website. Voor het videoconsult dient u te beschikken over een toestel met Whatsapp. Geef bij het maken van de afspraak direct het goede telefoonnummer aan waarmee we u via whatsapp kunnen bereiken.

2. Videoconsulten dienen vooraf betaald te worden. Na het maken van de afspraak krijgt u een bevestigingsmail met daarin een Tikkie betaalverzoek. De kosten voor een videoconsult zijn € 35,-.

3. Heeft u betaald dan is de afspraak definitief.

4. Houd op het afgesproken tijdstip uw toestel in de gaten. Wij bellen u dan via Whatsapp op. De beschikbare tijd voor een videoconsult is 20 minuten.

 

Wegens grote drukte in de kliniek kunnen videoconsulten voorlopig alleen op maandag geboekt worden tussen 13:40 en 14:40 uur. Afhankelijk van hoe het loopt, zullen we nog meer plekken in de agenda maken.