6 augustus 2021

Introductie van ons nieuwe logo

In 2015 en 2019 hebben wij de praktijk verbouwd. Alles werd in een prachtig nieuw jasje gestoken en van de nieuwste apparatuur voorzien.

Onze kliniek heeft sindsdien de beschikking over:

    7 spreekkamers
    1 kattenkamer
    gescheiden wachtruimte voor honden en katten
    groot eigen laboratorium
    3 operatiekamers
    hondenopname
    katten en kleine huisdieren opname
    quarantaine opname
    röntgenruimte
    oncologiekamer
    bestralingsapparaat
    echo-apparaat 
    en ........ de allernieuwste CT-scan!

Eigenlijk zijn deze verbouwingen en verbeteringen nauwelijks zichtbaar voor u.
Hoog tijd om hiermee aan de slag te gaan!
Tijdens de coronaperiode heeft ons team nagedacht over waar we voor staan. Wat u voor ons betekent. Het geven van hoogwaardige kwalitatieve zorg en persoonlijke aandacht voor uw huisdier is en blijft ons uitgangspunt.

'Onze focus ligt op een klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Het Kortenoord team geeft met individuele aandacht en inzet invulling aan ‘net dat beetje meer’ door heldere en transparante communicatie. Het dier staat altijd centraal bij het zoeken naar verantwoorde en weloverwogen oplossingen voor optimale genezing en/of behandelmethoden. De belangrijkste teameffort is zorgvuldig gekozen professionele zorg leveren die bijdraagt aan de gezondheid van uw huisdier. Met als doel dat u als eigenaar tevreden bent over de behandeling en de manier waarop wij werken'.  

Wij realiseerden ons dat het huidige logo en ontvangstruimtes niet uitdragen wie wij zijn en waar we voor staan. Tijd voor iets nieuws! In de ontvangstruimtes en spreekkamers is al volop geschilderd. En ook de entreedeuren hebben een verfbeurt gehad. Hier alvast ons nieuwe logo.

Deze maand zal ons nieuwe logo op steeds meer plekken zichtbaar worden gemaakt. Zowel binnen de kliniek als op onze website.

Team Kortenoord