3 december 2021
        Nieuwsbrief december 2021


Deze maand informatie over de winter, de goede doelen waar wij ons voor inzetten en de openingstijden tijdens de feestdagen. Veel leesplezier!
 
COVID-19


Om onze huidige COVID-19 regels door te nemen kunt u hier klikken >
 
Vuurwerkavond
Veel honden en katten zijn bang voor vuurwerk.


Heeft uw huisdier hier last van?
Kijk dan of het
mogelijk is om uw hond of kat uit de situatie te verwijderen, door bijvoorbeeld tijdens oudejaarsdag met uw huisdier op vakantie te gaan naar een vuurwerkvrij gebied of uw huisdier onder te brengen in een goed pension waar geen vuurwerk wordt afgestoken.

Voor meer adviezen en tips verwijzen wij u naar onze website of het telefonisch spreekuur van de dierenarts.
 
 
Goede doelen

Wist u al dat wij ons inzetten voor verschillende goede doelen? Ook u kunt hieraan bijdragen. Elke donatie, groot of klein is van harte welkom! Hieronder een overzicht van de goede doelen.


Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe

Op onze zolder verzamelen wij voer, producten en overige spullen voor de Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe. Heeft u nog (oud) voer of dierenartikelen over? Dan kunnen deze bij ons worden ingeleverd.


Dierenambulance Nederrijn en Egelzorg

Al langere tijd werken wij samen met Dierenambulance Nederrijn. Sinds kort helpen wij hen ook met de zorg voor de egelopvang. Wist u dat de populatie van de egel met 50% is afgenomen? Daarom is alle hulp voor de egeltjes extra belangrijk.  Voor meer informatie kunt u hier klikken > 


Domingo house/ Hulphond Nederland
Tegenwoordig hebben wij een huisje op onze balie staan om geld in te zamelen voor Hulphond Nederland en het Domingo Huis. Het Domingo House is onderdeel van Hulphond Nederland en is een instituut voor dierondersteunde therapie. Elke bijdrage is welkom! Voor meer informatie kunt u hier klikken >Evi op Koers
Ook zullen wij meedoen aan de actie Evi op Koers! Dit betreft een bakfiets estafette. Met deze actie zullen wij ons samen met meerdere vestigingen in Nederland inzetten om geld te verzamelen voor 3 goede doelen en om onze ervaringen onderling uit te wisselen. Wij verwachten het volgende kwartaal de bakfiets in ons bezit te hebben om mee te fietsen. Steunt u ons ook met een donatie? Om te doneren of om hier meer over te lezen kunt u hier klikken >

 
           Agenda
 
zo  5 december - Sinterklaasavond
vr 24 december - Kerstavond (v.a. 16:00 gesloten)
za 25 december - Eerste Kerstdag (gesloten)
zo 26 december - Tweede Kerstdag (gesloten) 
vr 31 december - Oudejaarsavond (v.a.16:00 gesloten)
za  1 januari - Nieuwjaarsdag (gesloten)
 
Openingstijden

    ma - vr 8:00 - 20:00 uur
    za 9:00 - 13:00 uur

     Blijf up-to-date door regelmatig de nieuwsberichten op onze website te lezen. Hier kunt u ook de eerder verstuurde nieuwsbrieven terug vinden en dagen met gewijzigde openingstijden.
 
Volgt u ons al?
Instagram Instagram
Facebook Facebook
Website Website
Copyright © 2022 Dierenkliniek Kortenoord, All rights reserved.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Dierenkliniek Kortenoord
 
Dierenkliniek Kortenoord
Rietveldlaan 80
Wageningen, 6708 SB
Netherlands