Esther van Dijk

Vanaf 1 december 2016 kom ik het team van Dierenkliniek Kortenoord versterken.
Na mijn afstuderen in Utrecht (2001), ben ik naar Rhenen verhuisd. 
Daar woon ik met mijn partner, onze twee kinderen, 2 honden, de kat en twee konijnen.
Vanaf mijn 13e wist ik zeker dat ik dierenarts wilde worden. Dat leek in eerste instantie geen logische keuze met een allergie voor huisdieren, maar van het idee was ik niet af te brengen en de allergie is gelukkig onder controle.

De afgelopen twaalf jaren heb ik gewerkt in een gezelschapdierenkliniek, waar ik ruime ervaring heb opgedaan in het vak. De diergeneeskunde heeft veel facetten, daarom blijft het beroep mij steeds boeien. Mijn speciale interesses gaan echter uit naar de interne geneeskunde, weke delen chirurgie, oogheelkunde, maar vooral ook naar de kattengeneeskunde. 
De kattengeneeskunde is qua ziektebeelden en benadering en omgang met de dieren zeer verschillend met die van honden. De extra kennis d.m.v. ervaring en nascholingen neem ik mee in de behandeling van deze intrigerende dieren. Ik zal mij bij Dierenkliniek Kortenoord, samen met Marèse, ook gaan bezighouden met de tandheelkunde.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de tuin, klussend in en rond het huis en sinds kort ben ik veel op pad met mijn nieuwste aanwinst (en uitdaging), mijn teckel Teun.
Tot ziens bij Dierenkliniek Kortenoord