Franka Vasseur

Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Kortenoord. Ik ben begonnen als invalskracht en mag sindsdien voor vast het team komen versterken.

Ik ben opgegroeid in Wageningen en ik kwam als klein kind al bij Dierenkliniek Kortenoord met mijn katten, konijn en cavia’s. Hier is dan ook de interesse in de diergeneeskunde gewekt. Gelukkig mocht ik gelijk na het behalen mijn VWO-diploma door naar Utrecht om Diergeneeskunde te studeren. Tijdens de studie heb ik gekozen voor de specialisatie gezelschapsdieren en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Op dit moment ben ik woonzaam in Wageningen samen met mijn hond Odinn en mijn 2 Ijslandse paarden: Jarl en Mánadís.

Binnen de diergeneeskunde gaat mijn interesse uit naar chirurgie en radiologie. In de toekomst wil ik mijzelf hier dan ook nog verder in ontwikkelen. Binnen de kliniek ben ik het aanspreekpunt omtrent de CT scan en voer ik ook regelmatig de onderzoeken uit waarmee ik met een camera in uw dier kan kijken (gastro- en rhinoscopie). Ook ben ik voorstander van vaccineren op maat en voer ik met plezier de Rapid-test titerbepaling uit om uw huisdier optimaal te kunnen beschermen.