Brenda

Hallo, ik ben Brenda. Halverwege 2018 ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Dierenkliniek Kortenoord. Ik ben een geboren Wageninger, in Ede opgegroeid en ik heb een aantal jaren in Zaandam gewoond. Inmiddels ben ik alweer 6 jaar terug in Wageningen, en niet meer van plan om weg te gaan.

Na een succesvol jaar Grafisch Vormgeven besloot ik naar een deeltijdopleiding over te willen stappen. Ik heb de BBL-opleiding tot Tandtechnicus afgerond en daarna ben ik het bedrijfsleven ingerold. Hier heb ik meerdere cursussen en trainingen gevolgd en o.a. mijn diploma tot Contact Center Medewerkster behaald. Ik vind het heerlijk om nu in deze branche mee te mogen draaien, zodat ik mijn passie voor dieren kwijt kan. Ik werk in de back-office en ik verzorg de marketing. Indien nodig zal ik ook andere ondersteunende werkzaamheden uitvoeren.Mijn hele leven woon ik al samen met gezelschapsdieren. Ook het verzorgen, opvoeden en vertroetelen van buurtdieren en dieren van familieleden is mij niet vreemd. Vroeger schreef ik in elk vriendenboekje dat ik als beroep ”iets met dieren en moeder” wilde worden. Aangezien ik moeder ben van twee prachtige kinderen, kun je dus wel zeggen dat ik mijn beide dromen heb waargemaakt ;)

Ik woon met mijn trouwe Jack Russell Terriër Djago en met mijn lieve poezenbeest Cyra, een ex-zwerfkatje. Ook heeft dochterlief een zoetwater aquarium op haar slaapkamer staan.

Ik hoop mij bij Kortenoord nog verder te mogen ontwikkelen zodat ik hier nog jarenlang met veel plezier werkzaam zal zijn!