Ik ben Brenda en ik ben woonachtig in Wageningen. Halverwege 2018 ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Dierenkliniek Kortenoord.

Na een jaar Grafisch Vormgeven besloot ik een deeltijdopleiding te willen volgen. Ik heb de BBL-opleiding tot Tandtechnicus afgerond en daarna ben ik het bedrijfsleven ingerold. Hier heb ik meerdere cursussen, trainingen en mijn diploma tot Contact Center Medewerkster behaald. Ik vind het heerlijk om nu in deze branche mee te mogen draaien, zodat ik mijn passie voor dieren kwijt kan. Gezien mijn telefoonervaring zal ik voornamelijk in de back-office te vinden zijn. Ook help ik mee aan de balie, met het bijhouden van onze social media, website en indien nodig andere ondersteunende werkzaamheden.

Mijn hele leven woon ik al samen met gezelschapsdieren. Ook het verzorgen, opvoeden en vertroetelen van buurtdieren en dieren van familieleden is mij niet vreemd. Vroeger schreef ik in elk vriendenboekje dat ik als beroep ”iets met dieren en moeder” wilde worden. Aangezien ik in 2015 ben bevallen van mijn prachtige dochter  -wie tevens een groot dierenliefhebster is-  kun je dus wel zeggen dat ik mijn beide dromen heb waargemaakt ;)

Ik woon met mijn trouwe Jack Russell Terriër Djago en met mijn lieve poezenbeest Cyra, een ex-zwerfkatje. Ook heeft dochterlief een zoetwater aquarium op haar slaapkamer staan.

Ik hoop mij bij Kortenoord nog verder te mogen ontwikkelen zodat ik hier nog jarenlang met veel plezier werkzaam zal zijn!