Emmy

Mijn naam is Emmy en ik woon sinds 2013 in Wageningen. Ik ben naar Wageningen verhuisd om Biologie te gaan studeren, en na 7 jaar heb ik mijn Master diploma binnen. Hoewel ik studeren altijd hartstikke leuk heb gevonden, heeft mijn passie altijd bij dieren en dierverzorging gelegen en wilde ik hier meer mee gaan doen. Mijn vorige baan was dan ook bij een dierenpension, en sinds 2019 werk ik hier bij Kortenoord.

Van jongs af aan ben ik altijd al opgegroeid met dieren in huis. Een huisdier brengt zoveel gezelligheid en blijdschap in je leven! Helaas zijn mijn huisdieren bij mijn ouders gebleven toen ik naar Wageningen verhuisde, maar gelukkig kan ik bijna elk weekend naar hen toe om de beestjes te knuffelen. Wanneer ik eenmaal een groter huis heb, komt er zeker een pluizebal mijn huis verwarmen!

Op dit moment volg ik naast deze baan een tweejarige opleiding tot paraveterinair. U zult mij voornamelijk tegenkomen achter de balie, maar ook steeds meer op spreekuur. Misschien zie ik u wel snel!