Iris

Hallo, Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Iris. Sinds juli 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Dierenkliniek Kortenoord. Ik ben toen gestart met de MBO (BBL) opleiding Paraveterinair in Nijmegen. Dit hield in één dag in de week naar school en de overige dagen was ik werkzaam bij de Dierenkliniek om praktijkervaring op te doen. In juli 2017 heb ik mijn diploma gehaald.     
Een grote passie voor mij is de paardensport. In 2014 heb ik de opleiding Paardensport in Deurne met succes afgerond. Hierna ben ik 2 jaar werkzaam geweest bij Dressuurstal van Silfhout in Lunteren. Helaas lag hier niet mijn toekomst. Ik wilde graag nieuw dingen leren, mezelf verder ontwikkelen en besloot daarom met mijn liefde voor dieren de opleiding tot Paraveterinair te volgen. 
Thuis ben ik omgeven door dieren en ben ik opgegroeid met paarden. Daarnaast rijd ik paarden voor anderen. Ik train deze paarden om ze vervolgens uit te brengen op wedstrijden, met als doel ze naar een hoger niveau te tillen. In mijn vrije tijd heb ik ook een aantal lesklanten, die ik met veel plezier thuis privé-les geef.