Janiek

Mijn naam is Janiek en ik kom oorspronkelijk uit het kleine dorpje Heeswijk-Dinther in Brabant waar mijn ouders, broertje en 2 honden nog steeds wonen.

Mijn liefde voor dieren is al heel vroeg begonnen. Wij hebben thuis altijd al honden gehad; één huishond, een Golden Retriever Sam, en één Mechelse Herder Rex. De Mechelse Herders leiden wij van puppy op tot politiehond die wij daarna verkopen aan landmacht / luchtmacht / politie of naar het buitenland. Elke drie jaar krijgen wij dus een nieuwe pup. Mijn opa had lang geleden een Haflinger in de wei lopen, waar ik met een half jaar oud al op zat samen met mijn moeder. Toen ik 5 jaar oud was, was het ponyrijden pas echt begonnen en had ik mijn eerste pony "zadelmak" gemaakt samen met opa. Nu werk ik al flink wat jaren op een professionele springstal waar ik jonge springpaarden voor klanten zadelmak maak en fanatiek uitbreng in de springsport op wedstrijd.

In september 2019 ben ik naar Wageningen verhuisd, omdat ik aan mijn studie Dierenwetenschappen ben begonnen aan de universiteit en een betere keus had ik niet kunnen maken! In december 2019 had ik in de nieuwsbrief van onze studie de vacature gelezen voor mijn functie en ik had meteen gesolliciteerd. Sinds januari 2020 werk ik bij Kortenoord voornamelijk als avondspreekuurassistente, maar u kunt me ook af en toe overdag tegenkomen!