Jenneke

Mijn naam is Jenneke en sinds april 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Kortenoord. Ik ben het balie-en telefoonteam komen versterken en zal voornamelijk aan de balie zitten. Daarmee ben ik meestal het gezicht dat u ziet als u binnen komt in de kliniek en mijn doel is om u gastvrij te ontvangen. Daarnaast heb ik een aantal ondersteunende taken binnen de kliniek.

Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd iets in de diergeneeskunde willen doen. Na de middelbare school ben ik via verschillende opleidingen in de dierlijke en medische sector als paraveterinair aan het werk gegaan. Voordat ik bij Dierenkliniek Kortenoord kwam werken heb ik 18 jaar in een grote dierenkliniek gewerkt, eerst alround met gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren, maar de laatste 10 jaar vooral in de paardenafdeling. De overstap naar de gezelschapsdieren was dan ook wel weer even wennen, maar het bevalt mij heel goed!

Vanaf mijn achtste ben ik al met paarden bezig, zowel ‘in de sport’ als recreatief. Naast mijn werk heb ik nog een opleiding op dierlijk medisch gebied gedaan en heb daarmee veel paardeneigenaren begeleid in de aanpak van zowel rijtechnische als gedragsproblemen bij hun paarden. Daarnaast ben ik van huis uit een watersporter, dus ook vaak op het water te vinden en heb thuis het gezelschap van een grappige zwarte kater, die veel buiten struint, maar ook altijd in mijn buurt is als ik in en om het huis bezig ben.