Lotte

Sinds mei 2016 kunt u mij tegenkomen op Kortenoord, voornamelijk tijdens de avond sreekuren. Vandaar dat ik me even zal voorstellen.
Ik ben Lotte en ik woon plus studeer hier in Wageningen. Dat ik 'iets met dieren' wilde gaan studeren stond van kleins af aan al vast, maar wát precies was lang de vraag. Na veel wikken en wegen ben ik in 2009, na mijn havo te hebben afgerond, begonnen aan mijn HBO-opleiding ''applied animal sciences'' hier in Wageningen. Dit is een opleiding welke voornamelijk gericht is op vee.  Hiervoor heb ik tijdens deze opleiding dan ook een grote passie ontwikkeld, voornamelijk voor melkvee. Naast mijn opleiding heb ik nog veel met honden gewerkt en o.a. les gegeven op een hondenschool. Na mijn HBO-opleiding wilde ik graag nog verder studeren en me meer verdiepen in de melkveesector, maar het liefst ook in combinatie met wat vakken over gedrag en honden. Deze combinatie heb ik gevonden in de vorm van de master Animal Sciences op de Wageningen Universiteit, waarvan ik nu in het 1e jaar zit. Ik specialiseer me in 'Adaptatie Fysiologie' wat voornamelijk de adaptatie, gezondheid en welzijn van de dieren hoog in het vaandel heeft staan, en waar ik het enorm naar mijn zin heb!

Naast deze studie ben ik dus werkzaam bij Dierenkliniek Kortenoord, wat inhoudt dat u me vooral veel op de avondspreekuren zult zien. Hier zal ik de dierenartsen tijdens hun spreekuren assisteren en vaak wat meer op 'de voorgrond' aanwezig zijn. Dus mocht u in de avonden langskomen, dan is er de kans dat uw dier bij mij op tafel zal komen te staan!''