Monica

Hallo, ik ben Monica en ik werk sinds mei 2011 bij Dierenkliniek Kortenoord. U zult mij niet zo vaak zien, omdat ik als paraveterinair meer op de achtergrond in de kliniek werk. Ik breng honden onder narcose, doe bloedonderzoeken , maak röntgenfoto’s etc. Ook zit ik een avond per week aan de balie.
 
Sinds kort woon ik samen met mijn 3 honden, Clinton, Teaser en Finch in Dreumel. Hier heb ik een eigen huisje waar ik mijn vrije tijd doorbreng.
Op twee avonden in week geef ik hondentrainingen op de hondenschool in Wijk bij Duurstede . Hier geef ik les in behendigheid, maar ook de gewone basis en gehoorzaamheidscursussen. In de weekenden ga ik vaak met mijn honden naar wedstrijden. Ik ga nu naar de 3e graad behendigheid, de op een na hoogste klasse.  Ik ben daarbij geen hoogvlieger, maar plezier, ook voor mijn dieren, staat bij mij voorop.
 
Mijn leven bestaat uit dieren; thuis hadden we veel honden waar ook regelmatig een nestje mee werd gefokt. En nu nog steeds beleef ik veel genot aan de trainingen met de dieren, en natuurlijk met de patiënten van Kortenoord die ik met net zoveel liefde als mijn eigen dieren behandel.