Wij zijn op zoek naar een ALLROUND ERVAREN PARAVETERINAIR M/V voor 27- 36 uur.

Waar kom je te werken?
Dierenkliniek Kortenoord in Wageningen is een goed uitgeruste en drukbezochte dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren. Wij doen aan eerstelijns en tweedelijnsbehandelingen. Wij beschikken over 7 spreekkamers, waarvan één kattenkamer, röntgenkamer, laboratorium, 4 OK’ s, hondenopname, katten en kleine dieren opname, quarantaineopname, oncologieruimte, echo en CT-scan. Ons team bestaat uit 6 dierenartsen, 1 specialist, 12 assistentes en een praktijkmanager. Wij hebben hart voor dieren en hun eigenaren. Onderling heerst er een informele sfeer. Goede samenwerking en collegialiteit zijn binnen ons team heel belangrijk om de beste zorg te kunnen verlenen. Ons werktempo is hoog dus we verwachten dat je stressbestendig bent.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste paraveterinair met minimaal 2 jaar werkervaring. Alleen stage is niet voldoende. Het is belangrijk dat je vertrouwd bent met narcose en anesthesie. Je bereidt de OK's voor, assisteert bij OK's en je zorgt voor de dieren in de opname. Ook kun je de dierenartsen in de spreekkamers helpen, röntgenfoto's maken en ga je in ons laboratorium aan de slag. Ook zul je baliewerkzaamheden uitvoeren. We verwachten dat je 2 avonden in de week kunt werken en kunt rouleren op de zaterdag. Starten kan in overleg. Je komt te werken op een veelzijdige maar ook drukke, gezellige werkplek vol ontwikkelingsmogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden? Mail dan je reactie naar Jacoba Drost via personeel@kortenoord.com en wie weet wordt jij onze nieuwe collega! Ook kun je op werkdagen bellen op 0317-412 432 voor meer informatie over de vacature.