Tinkla

Hoi, mijn naam is Tinkla. Ik ben geboren op een grote hobbyboerderij in Zevenaar en later ben ik naar het buitengebied van Ede verhuisd. Hier heb ik jarenlang gewoond tussen de honden, katten, schapen, kippen, paarden en een ezel. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend en onze katten Willem (RagdollxBrits Langhaar) en Rens (kruising Brits Korthaar) in Wageningen.

 

Na het afronden van de Havo bleef mijn hart bij dieren liggen en daarom heb ik de versnelde opleiding Paraveterinair-dierenartsassistente gevolgd op het Groenhorst in Barneveld. Hier heb ik in juni 2016 mijn diploma voor gehaald.

Daarna heb ik ook de versnelde opleiding Manager/Ondernemer Dierverzorging afgerond in 2017. Zowel mijn eerste als mijn tweede stage voor de opleiding Paraveterinair heb ik met veel plezier bij Dierenkliniek Kortenoord mogen lopen.

Ik was dan ook zeer verheugd dat ik na mijn stage als medewerker verwelkomt werd in het team. U ziet mij in de praktijk aan de balie en u zult mij regelmatig aan de telefoon horen. In mijn vrije tijd besteed ik tijd aan mijn hobby's interieur, hardlopen en fotografie.