In samenwerking met...

 

Wist u al dat wij nauw samenwerken met stichting Dierenambulance Nederrijn?

 

 

 

 

 

 

 


 

Maar wat doet de dierenambulance dan precies?
Wanneer er een dier in het verkeer verongelukt of op een andere wijze gewond is of hulp nodig heeft, dan haalt de dierenambulance deze op en zorgen ze voor vervoer naar de dierenarts of naar de opvang. Ook helpen zij bij het opsporen van de eigenaren van opgehaald zwerfdieren. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Medewerkers van de dierenambulance kunnen bij ons op de kliniek controleren of een gevonden dier gechipt is. Ook kunnen ze met ons bellen om te vragen of wij het dier en/ of het chipnummer herkennen zodat de eigenaar z.s.m. achterhaald kan worden.
Wanneer ze een gewond dier hebben, zullen wij zoveel mogelijk (medische)zorg verlenen voordat het dier door hen naar de juiste opvang gebracht zal worden. Op deze manier dragen wij ons steentje bij om o.a. de egeltjes en eekhoorntjes in onze omgeving te helpen. 

De dierenambulance bestaat uit een team van hardwerkende vrijwilligers en kunnen altijd nog meerdere helpende handen gebruiken.

Wilt u de dierenambulance sponsoren of wilt u ook vrijwilliger worden?
Surf dan naar hun eigen website en klik hier > 


Ook helpen wij graag Stichting Dierenvoedselbank Vallei en Veluwe.

De stichting Dierenvoedselbank zet zich belangeloos in voor hulpbehoevende huisdieren waarvan de baasjes het financieel moeilijk hebben.


Zo kunt u bijvoorbeeld al het voedsel en materiaal voor dieren wat u over heeft bij ons inleveren. 
Wij verzamelen deze op onze zolder. De Dierenvoedselbank komt met regelmaat bij ons langs om de spullen op te halen. 

Ook hebben wij op onze balie een bakje staan zodat u voor Stichting Dierenvoedselbank Vallei en Veluwe kunt doneren!