8 november 2022

Seniorenavonden

November is seniorenmaand bij Dierenkliniek Kortenoord.
Het is bekend dat bij oudere dieren diverse ouderdomskwalen kunnen ontstaan. Deze hele maand zal er extra aandacht worden besteedt aan deze “klachten”.
Wij organiseren daarom een senioren avond speciaal voor katten en een seniorenavond speciaal voor honden. Deze gezellige avonden zijn kosteloos bij te wonen en vooral bedoeld voor (toekomstige) eigenaren van senioren om gedrag van hun huisdier(en) te herkennen en te begrijpen. 


Seniorenavond Kat

Tijdens de seniorenavond kat zullen de ouderdomsgebreken besproken worden door onze dierenarts Esther van Dijk. Ook zal katten gedragsdeskundige Mareille de Vos van Cat Care de Vos aanwezig zijn als gastspreker om u te informeren over het gedrag van oudere katten. Onder het genot van wat lekkers zullen zij ook al uw vragen beantwoorden. U krijgt een rondleiding door de praktijk en na afloop gaat u naar huis met een goedgevulde goodiebag. De seniorenavond kat zal plaats vinden op:

Donderdag 17 november om 20:00 uur

Lokatie: Dierenkliniek Kortenoord
Dierenarts: Esther van Dijk
Gastspreker: Mareille de Vos

 

Seniorenavond hond

Tijdens de seniorenavond hond zullen de ouderdomsgebreken besproken worden door onze dierenarts Marèse van Haneghem. Simone Meulenbroek van hondenschool Kynodogs zal als gastspreker aanwezig zijn om u te informeren over het gedrag van oudere honden. Onder het genot van wat lekkers zullen zij ook al uw vragen beantwoorden. U krijgt een rondleiding door de praktijk en na afloop gaat u naar huis met een goedgevulde goodiebag. De seniorenavond hond zal plaats vinden op:

Donderdag 24 november om 20:00 uur

Lokatie: Dierenkliniek Kortenoord
Dierenarts: Marèse van Haneghem
Gastspreker: Simone Meulenbroek


U komt toch ook? Meldt u snel aan bij onze balie,  telefonisch (0317- 412 432) of per mail (info@kortenoord.com) o.v.v. de betreffende seniorenavond, uw naam en het aantal personen waarmee u aanwezig zal zijn. Wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij onze medewerkers.