Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze website van Kortenoord is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie van Kortenoord of van informatie van derden op deze site. Kortenoord kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Dierenkliniek Kortenoord worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Copyright fotomateriaal

De foto’s op deze site van Kortenoord zijn veelal gemaakt door medewerkers van Kortenoord. Deze foto’s mogen niet zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.
De op de site gebruikte foto’s van Kortenoord mogen wel elders worden benut, mits voorzien van copyright Dierenkliniek Kortenoord en vermelding van de fotograaf indien van toepassing.

Privacyverklaring en klikgedrag

Dierenkliniek Kortenoord hecht belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de bezoekers van de website. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Kortenoord houdt zich aan de eisen die zijn gesteld in de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG), de zogenoemde Nieuwe Wet op de Privacy die op 25-05-2018 in werking is getreden. Op de website van Kortenoord worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest geraadpleegde pagina's. Het doel hiervan is om de website te optimaliseren.

Links naar andere sites

Op deze website van Kortenoord staan links naar websites van andere partijen. Kortenoord draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met uw gegevens omgaan.