Over ons

Dierenkliniek Kortenoord is al 30 jaar een begrip in diergeneeskundig Nederland. De toen nog kleine praktijk was in 1973 opgericht in het centrum van Wageningen. In 1990 is de stap genomen om de kliniek in de Wageningse wijk Noord-West op te zetten. Hier is de naam gewijzigd naar "Dierenkliniek Kortenoord". Dit bleek een groot succes te zijn.

Als kliniek en als dierenartsen blijven wij onszelf ontwikkelen naar de meest moderne maatstaven. Hierdoor kunnen wij de beste diergeneeskundige zorg voor uw gezelschapsdieren aanbieden. Dag in dag uit staan wij voor u klaar met ons team van zes dierenartsen, een specialist veterinaire radiologie en een heleboel enthousiaste medewerkers. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de communicatie met u is en dat een goede behandeling van uw dier alleen kan in directe samenwerking met u.

Frans Smeur is vanaf 1994 werkzaam bij onze kliniek en in 2007 is Marèse van Haneghem erbij gekomen. Beiden zijn clinical director, wat betekent dat ze samen ons hele team aansturen. Esther van Dijk versterkt het dierenartsenteam vanaf 1 december 2016. In april 2018 is dierenarts Franka Vasseur bij ons komen werken. Sinds mei 2020 is Melinda Schmidt wekelijks aanwezig bij ons als specialist veterinaire radiologie. Sinds november 2020 heetten wij Marley Roest welkom en sinds januari 2021 is Eva van Andel ook dierenarts binnen onze kliniek.

Elke dierenarts heeft zijn of haar eigen interessegebied, waardoor wij als team optimale kwaliteit kunnen leveren. Onderling overleggen onze dierenartsen graag met elkaar, om uw huisdier van de beste behandeling te kunnen voorzien. Honden, katten, konijnen en knaagdieren. Allerlei gezelschapsdieren zijn van harte welkom. Een ongedwongen sfeer en een persoonlijke behandeling zijn kenmerkend voor Kortenoord. En dit alles vindt plaats in een prachtige kliniek voorzien van de modernste
 apparatuur, waaronder een CT-scan.