Over ons

Dierenkliniek Kortenoord is al 30 jaar een begrip in diergeneeskundig Nederland. De toen nog kleine praktijk was in 1973 opgericht in het centrum van Wageningen. Vanwege het grote succes is in 1990 de stap genomen om de kliniek in de Wageningse wijk Noord-West op te zetten. Sinds die tijd is de kliniek steeds verder uitgebreid.

Als kliniek en als dierenartsen blijven wij onszelf ontwikkelen naar de meest moderne maatstaven. Hierdoor kunnen wij de beste diergeneeskundige zorg voor uw gezelschapsdieren aanbieden. Dag in dag uit staan wij voor u klaar met ons team van zes dierenartsen, een specialist veterinaire radiologie en vele enthousiaste medewerkers. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de communicatie met u is en dat een goede behandeling van uw dier alleen kan in directe samenwerking met u.

Elke dierenarts heeft zijn of haar eigen interessegebied, waardoor wij als team optimale kwaliteit kunnen leveren. Onderling overleggen onze dierenartsen graag met elkaar, om uw huisdier van de beste behandeling te kunnen voorzien. Honden, katten, konijnen en knaagdieren. Allerlei gezelschapsdieren zijn van harte welkom bij Kortenoord. Een ongedwongen sfeer en een persoonlijke behandeling zijn kenmerkend voor ons. En dit alles vindt plaats in een prachtige kliniek voorzien van de modernste
 apparatuur, waaronder een CT-scan.