Dierenkliniek Kortenoord

 

Dierenkliniek Kortenoord is al ruim 20 jaar een begrip in diergeneeskundig Nederland. Gevestigd in Wageningen. Als kliniek hebben we alle kennis in huis om onze patiënten en cliënten op een professionele en persoonlijke manier te helpen. We zijn voorzien van eigen operatiekamers, een laboratorium, een eigen opname, diverse behandelkamers en een röntgenkamer. Hierdoor kunnen we onze patiënten eerste- en tweedelijns zorg bieden. Lees meer over ons >

Honden

Natuurlijk geniet u van uw hond, maar mocht er iets mis gaan of heeft u medische vragen, bij Dierenkliniek Kortenoord bent u aan het juiste adres.
Lees meer >

Katten

Met 4 dierenartsen in onze praktijk hebben we ook verschillende specialisaties in huis, zo ook voor katten. Heeft u vragen dan kunt u bij ons terecht.
Lees meer >

Konijnen

Konijnen, de knuffel van ieder kind, bij medische problemen of vragen, vindt u bij Dierenkliniek Kortenoord passende antwoorden en een juiste behandeling.
Lees meer >

Knaagdieren

Meestal is uw knaagdier de kleinste deelgenoot van uw gezin, maar dat betekent niet dat knaagdieren bij Dierenkliniek Kortenoord over het hoofd worden gezien.
Lees meer >

Het gemak van Kortenoord

Operatiekamers
Met 3 operatie kamers en deskundige personeel krijgt uw huisdier de zorg die het verdient.
Lees meer >
CT Scan
U kunt nu ook voor een CT-scan bij Dierenkliniek Kortenoord terecht. Wij hanteren de nieuwste versie van de Siemens CT met zeer goede beeldkwaliteit.
Lees meer >
Apotheek
Kortenoord beschikt over een eigen en uitgebreide Apotheek.
Lees meer >
Opname van uw dier
We beschikken over voldoende ruimte om zo nodig uw huisdier op te nemen.
Lees meer >
lees meer >