Dierenkliniek Kortenoord


COVID-19 maatregelen


Gezien de stijgende besmettingscijfers hebben wij onze maatregelen aangescherpt. Om de verspreiding tegen te gaan, zijn door het RIVM diverse richtlijnen aangepast. Wij dienen deze richtlijnen te volgen en hebben binnen de kliniek een aantal maatregelen genomen zodat de diergeneeskundige zorg door kan blijven gaan.

•             Kom niet naar de kliniek met verkoudheidsklachten, hoesten, niezen, koorts etc.

•             Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar

•             Per huishouden mag slechts één eigenaar mee naar binnen

•             Desinfecteer uw handen bij binnenkomst

•            Vanaf maandag 5 oktober is het bij ons VERPLICHT om een mondkapje te dragen

•             Betaal zoveel mogelijk met pin

•             Wij houden de wachtkamers leeg en willen u vriendelijk verzoeken om buiten of in uw auto te wachten 
             


Om u vanaf de parkeerplaats aan te melden voor uw afspraak kunt u bellen met
tel: 0317- 412 432 optie 4. Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken wanneer u naar binnen wilt maar geen mondkapje heeft. Ons personeel kan u -tegen een kleine vergoeding- van een mondkapje voorzien. De maatregelen blijven voorlopig van kracht en zullen, indien nodig, worden aangepast. De aanwijzingen van ons personeel dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. Voor nu gaat alle zorg voor uw dier(en) door.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dierenkliniek Kortenoord is al 30 jaar een begrip in diergeneeskundig Nederland. Gevestigd in Wageningen. Als kliniek hebben we alle kennis in huis om onze patiënten en cliënten op een professionele en persoonlijke manier te helpen. We zijn voorzien van eigen operatiekamers, een laboratorium, een honden opname, een opname voor katten en kleinere dieren, een quarantaine opname, diverse behandelkamers, een röntgenkamer en een CT-scan. Hierdoor kunnen we onze patiënten eerste- en tweedelijns zorg bieden. Lees meer over ons >

Honden

Natuurlijk geniet u van uw hond, maar mocht er iets mis gaan of heeft u medische vragen, bij Dierenkliniek Kortenoord bent u aan het juiste adres.
Lees meer >

Katten

Met 5 dierenartsen in onze Cat Friendly kliniek met status Gold hebben we ook verschillende specialisaties in huis voor katten. Heeft u vragen dan kunt u bij ons terecht.
Lees meer >

Konijnen

Konijnen, de knuffel van ieder kind, bij medische problemen of vragen, vindt u bij Dierenkliniek Kortenoord passende antwoorden en een juiste behandeling.
Lees meer >

Knaagdieren

Meestal is uw knaagdier de kleinste deelgenoot van uw gezin, maar dat betekent niet dat knaagdieren bij Dierenkliniek Kortenoord over het hoofd worden gezien.
Lees meer >

Het gemak van Kortenoord

Operatiekamers
Met 3 operatie kamers en deskundige personeel krijgt uw huisdier de zorg die het verdient.
Lees meer >
CT Scan
U kunt nu ook voor een CT-scan bij Dierenkliniek Kortenoord terecht. Wij hanteren de nieuwste versie van de Siemens CT met zeer goede beeldkwaliteit.
Lees meer >
Apotheek
Kortenoord beschikt over een eigen en uitgebreide Apotheek.
Lees meer >
Opname van uw dier
We beschikken over voldoende ruimte om zo nodig uw huisdier op te nemen.
Lees meer >
lees meer >