Dierenkliniek Kortenoord

Dierenkliniek Kortenoord is al 30 jaar een begrip in diergeneeskundig Nederland. Gevestigd in Wageningen. Als kliniek hebben we alle kennis in huis om onze patiënten en cliënten op een professionele en persoonlijke manier te helpen.

We zijn voorzien van eigen operatiekamers, een laboratorium, een honden opname, een opname voor katten en kleinere dieren, een quarantaine opname, diverse behandelkamers, een röntgenkamer en een CT-scan. Hierdoor kunnen we onze patiënten eerste- en tweedelijns zorg bieden. Lees meer over ons >

 

Beste diereigenaar,
Omdat de wachttijden van de telefonische spreekuren flink oplopen en wij u graag zo spoedig mogelijk te woord willen staan en willen helpen, gaan wij het telefonisch spreekuur binnenkort wijzigen. In de nabije toekomst hoeft u zelf niet meer naar de kliniek te bellen voor uitslagen, maar zal uw dierenarts u zelf terugbellen. Overige vragen en adviezen zullen bij de assistente kunnen worden gesteld.
Voor uitgebreide vragen aan de dierenarts, zoals een second opinion, zal er de mogelijkheid zijn om een betaald telefonisch consult te reserveren.

 

Honden

Natuurlijk geniet u van uw hond, maar mocht er iets misgaan of u heeft medische vragen, bij Dierenkliniek Kortenoord bent u aan het juiste adres.
Lees meer >

Katten

Met 7 dierenartsen in onze Cat Friendly kliniek met status Gold hebben we ook verschillende specialisaties in huis voor katten. Heeft u vragen dan kunt u bij ons terecht.
Lees meer >

Konijnen

Konijnen, de knuffel van ieder kind, bij medische problemen of vragen, vindt u bij Dierenkliniek Kortenoord passende antwoorden en een juiste behandeling.
Lees meer >

Knaagdieren

Meestal is uw knaagdier de kleinste deelgenoot van uw gezin, maar dat betekent niet dat knaagdieren bij Dierenkliniek Kortenoord over het hoofd worden gezien.
Lees meer >

Het gemak van Kortenoord

Operatiekamers
Met 3 operatie kamers en deskundige personeel krijgt uw huisdier de zorg de beste zorg.
Lees meer >
CT Scan
Voor een CT-scan kunt u bij Dierenkliniek Kortenoord terecht. Wij hanteren de nieuwste versie van de Siemens CT met uitstekende beeldkwaliteit.
Lees meer >
Apotheek
Kortenoord beschikt over een eigen en uitgebreide Apotheek.
Lees meer >
Opname van uw dier
We beschikken over voldoende ruimte om zo nodig uw huisdier diervriendelijk op te nemen.
Lees meer >
Rolstoelvriendelijk
Onze kliniek is rolstoelvriendelijk ingericht.
Lees meer >
lees meer >