Dierenarts Arnhem

U zoekt naar een dierenarts in Arnhem? Kortenoord is een moderne kliniek in de plaats Wageningen vlakbij Arnhem en is gespecialiseerd in gezelschapsdieren en biedt de beste medische zorg.

Als u een dierenarts in of rond Arnhem zoekt, dan kunt u met een aantal belangrijke aspecten rekening houden. Bijvoorbeeld met de mogelijkheden om uw huisdier door een dierenarts in de regio Arnhem te laten behandelen. Dierenkliniek Kortenoord is een moderne praktijk voor gezelschapsdieren en biedt zowel behandelingen vanuit de reguliere diergeneeskunde als alternatieve behandelmethoden, zoals acupunctuur en homeopathie. Bovendien vindt u bij ons een compleet pakket voor medische zorg. Niet alleen hebben wij meerdere dierenartsen beschikbaar met specialismen, maar ook een eigen apotheek en operatiekamers.

Dierenarts met specialisaties in omgeving Arnhem

Het komt voor dat huisdieren speciale behandelingen nodig hebben en als u dan een dierenarts met specialisaties in de omgeving Arnhem zoekt, ben u bij Kortenoord aan het goede adres. Wij werken met een team van vier dierenartsen die elk een uniek interessegebied hebben, zodat wij een divers aantal specialismen in huis hebben. Tot de specialismen van onze dierenkliniek behoren onder meer:

  • Tandheelkundde
  • Gastropexie
  • Laparoscopie
  • Interne geneeskunde
  • Tandheelkunde
  • Cryptorche reu
  • Homeopathie
  • Knieoperatie honden

Uiteraard kunt u met uw huisdier ook een dierenarts van onze praktijk in de omgeving van Arnhem inschakelen voor castratie en sterilisatie. Voor spoedgevallen kunt u ons dag en nacht bereiken en voor overigen behandelingen geldt dat wij werken op basis van een afsprakensysteem. Ook hanteren wij een telefonisch spreekuur om uitslagen op te vragen en om korte medische vragen aan een van onze dierenartsen te stellen.

Dierenarts in regio Arnhem met persoonlijke benadering

De beste medische zorg verlenen aan uw huisdier is het doel van ons team met dierenartsen en paraveterinaire medewerkers. Dat doen wij graag in samenspraak met u, want niet alleen hanteren wij een persoonlijke benadering, wij stellen uw inbreng voor het behandelen van uw gezelschapsdier altijd op prijs. Zo komt er altijd in samenspraak en overleg een medische behandeling tot stand, waar u zich in kunt vinden en waarbij uw huisdier op de beste zorg kan rekenen. Als u een dierenarts in de regio Arnhem zoekt en een persoonlijke benadering op prijs stelt, dan kunt u contact opnemen met dierenkliniek Kortenoord in Wageningen via 0317-412432.

Kortenoord is ook uw kliniek voor Duiven, Oosterbeek, Elst en Velp.