COVID-19 maatregelen


Corona. Heel Nederland heeft er inmiddels al langer dan een jaar last van. Helaas kunnen wij als dierenkliniek hier ook niet om heen.
Daarom doen wij ons best om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Veiligheid voor u, maar ook voor ons team zodat wij de kliniek draaiende kunnen houden.

Om de verspreiding tegen te gaan, zijn door het RIVM diverse richtlijnen in het najaar van 2020 aangepast.
Wij dienen deze richtlijnen te volgen en hebben binnen de kliniek een aantal maatregelen verscherpt, zodat de diergeneeskundige zorg door kan blijven gaan.•             Kom niet naar de kliniek met verkoudheidsklachten, hoesten, niezen, koorts etc.

•             Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar

•             Per huishouden mag slechts één eigenaar mee naar binnen

•             Desinfecteer uw handen bij binnenkomst

•            Sinds maandag 5 oktober 2020 is het bij ons VERPLICHT om een mondkapje te dragen

•             Betaal zoveel mogelijk met pin

•             Wij houden de wachtkamers leeg en willen u vriendelijk verzoeken om buiten of in uw auto te wachten 
            
Om u vanaf de parkeerplaats aan te melden voor uw afspraak kunt u bellen met tel: 0317- 412 432 optie 4. Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken wanneer u naar binnen wilt maar geen mondkapje heeft. Ons personeel kan u -tegen een kleine vergoeding- van een mondkapje voorzien. Ook mag u ervoor kiezen om bij de balie aan te geven dat u aanwezig bent. Wanneer u aan de beurt bent voor uw afspraak dan zult u buiten of uit uw auto worden opgehaald.
Onze maatregelen blijven voorlopig van kracht en zullen, indien nodig, worden aangepast. De aanwijzingen van ons personeel dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. Alle zorg voor uw dier(en) gaat door.